Missa inte våra paketerbjudande.
0

Fågelband

Fågelband är ett utmärkt sätt att förhindra fåglar att ta sig in under taket. Man sätter upp det mellan tex sina takpannor och takpappen så att inte fåglar flyger in och bosätter sig under ens tak. Några fåglar under taket kan snabbt bygga bo och dra upp både kvistar, grenar och mossa som i sin tur kommer ge fukt och kan skada ert undertak i det långa loppet. 

Varför skall man köpa fågelband? Fågelband förhindrar att fåglarna flyger in under ert tak och gör skada på tex er takpap. Alltså är fågelband en bra investering för att skydda ert hus. Vi har inga mellanhänder utan köper fågelband direkt från fabriken därav de låga priserna. Det finns lite olika varianter av fågelband. Ett som har hårdare plast underst som vi kallar ventilerad fågelband som har mer ventilation. Ett som är 100 mm högt som vissa tar in under solcellspaneler. Men det fågelband vi säljer mest av är 55 mm högt och finns i svart eller tegelröd.

Fågelband förhindrar fåglar från att komma in under ens tak. Vi har fågelband i färgen svart eller tegelröd. Vi håller alltid lågt pris på fågelband pga vi köper vårt fågelband rakt ifrån fabriken. Vi har fågelband i höjden 55 mm eller fågelband i höjden 100 mm. Varför olika höjd på vårt fågelband ? Jo för vissa vill ha fågelband runt tex solcellspanelen så inte fåglarna flyger in under och bygger bo. Men den vanligaste höjden på fågelband är 55 mm hög. Vi har ett ventilerat fågelband som har hårdplast längst ner men givetvis är vårt vanliga fågelband ventilerat så ni får in luft under ert tak. Ring oss gärna på vår kundtjänst om ni har frågor om våra olika fågelband. 042-213800. Vi kan fågelband.