Missa inte våra paketerbjudande.
0

Fågelpiggar

Fågelpiggar, fågelspik  mot alla fågelproblem i högst kvalité till lågt pris. Rakt från fabriken utan mellanhänder. Det perfekta fågelskyddet är dessa fågelpiggar mot att fåglar skall kunna landa på de områdena ni har problem med. Fågelpiggar skadar aldrig fåglarna.

Vid större beställningar skicka gärna oss ett mail så gör vi så lågt pris som möjligt till er.

Kundsupport 042-213800

Fågelpiggar är det bästa sättet för att få bort fåglar från oönskade ställen.  Fågelspik finns i olika modeller pga vilken sorts fågel man har problem med, och vilken bredd man vill täcka där de brukar sitta. Priserna sjunker ju mer fågelpiggar ni köper av mig. 5, 10,20 och 50 meters paket. Varje sektion av fågelpiggarna kommer i 33 resp 50 cm långa bitar som man sen i sin tur kan klippa av till mindre. Fågelpiggar sätts fast med sätt-lim eller borras, skruvas fast, buntband osv.  Obs buntband sätts bara på ställen där inget annat alternativ att fästa fågelpiggar på. Buntband runt fågelpiggar går sönder med tiden så sättlim är bäst att sätta fast sina fågelpiggar med eller skruv.

Alla har rostfria fågelpiggar av högsta kvalité med plastbas förutom en modell som är till 100 % rostfri med både bas och piggarna i rostfritt. Den kallas 100% rostfri här. De andra fågelpiggarna är basen i UV-beständig plast. Fågelspik, fågelpiggar ja kärt barn har många namn

Ring gärna för rådgivning, vi säljer endast fågelpiggar av högsta kvalité


Fågelpiggar sättes upp på ytor som ska skyddas mot att fåglar så de inte sätter sig på avsatser, tak, skorstenar, lyktstolpar, fönsterbleck, skyltar osv.

Vi har allt inom fågelskydd. Fågelpiggar, Fågelspik, fågelnät, fågelskrämmor, fågelskrämma med ljud och fågelskrämma utan ljud. Vi säljer endast fågelpiggar av 

högsta kvalité.