Missa inte våra paketerbjudande.
0

Kattbekämpning med kattskrämmor

Katten är för många en kär vän och en välkommen livskompanjon. Men ibland kan den orsaka problem. Man kan vilja hålla katter borta från rabatter, från tomten, från altanen eller sandlådan, för att nämna några platser där de ibland vill utföra sina behov. Det kan också vara viktigt att hålla dem borta från växter som är giftiga för katter. Oavsett vilket ditt behov är har vi på Fågelskrämma.se stor erfarenhet av hur du kan hålla katter borta från olika områden. 

Hur får man bort katter?

Det kan finnas flera olika sätt och produkter för att hålla katter borta från platser där de kan göra skada eller komma till skada. Vi förespråkar starkt kattskrämmor med olika sorters ljud, istället för spray eller andra medel. På detta vis lär sig helt enkelt katterna att inte komma nära ett visst område.

Kattskrämmor med ultraljud

En kattskrämma med högfrekvent ljud är ett bra sätt att se till att katter inte närmar sig områden där man inte vill ha dem. Tack vare att det är just ett ultraljud blir skrämman inte störande för människor då vi inte kan höra ljudet. Däremot kan katter, och även andra ljud om du väljer en så kallad allskrämma, uppfatta det irriterande ljudet. Därför ryggar de till och väljer att ta vägen någon annanstans. På så vis är kattskrämmor med ultraljud ett harmlöst och diskret sätt att bli av med katterna från t.ex. sin fastighet. 

Bäst kattskrämmor – Testvinnande produkter

I vår webbshop erbjuder vi flera kattskrämmor som du enkelt kan beställa hem online. En av dessa är den testvinnande produkten batteridriven allskrämma inkl. DC-adapter som vunnit vårt test. Flera nöjda kunder har dessutom rosat produkten efter att den gjort deras tomter och trädgårdar fria från oinbjudna katter som tidigare förstört markerna på olika sätt. 

Dessutom är allskrämman otroligt mångsidig. Den har tre lägen: ett för mindre djur, ett för mellanstora och ett för större djur. På så vis kan du också hålla bland annat rådjur och råttor borta också.