Missa inte våra paketerbjudande.
0

1 Ultrason X mot alla djur. ultraljud repeller

12 900 kr

Ultrason X mot alla djur. ultraljud repeller. 1 kvar i lager för omgående leverans.

Denna skrämmer proaktivt så den ger kanske inte resultat direkt men till sist orkar inte fåglar och andra djur vara i närheten av produkten. Fördelen med denna produkt också att om man vill så kan man även koppla in en enhet som ger ifrån sig ljud istället som man kan köpa till så man kan alternera mellan ultraljud och skrämsel ljud.


ordinarie pris 15900 kr

Detta är en allskrämma i stora drag. Skrämmer alla djur med ett högfrekvent ljud men med olika resultat. Så kontakta gärna oss för rådgivning 042-213800

Skrämmer i princip alla fåglar men i enstaka fall så kan gäss, fiskmåsar osv inte bry sig men alla andra blir störda till sist av ljudet. Detta är en produkt som proaktivt stör bort de för till sist vill de inte vara nära produkten. OBS beställningsvara och inget öppet köp eller gällande distansköplag.

Människor uppfattar ljudet men minst på läge med den lägsta frekvensen.

På bild 4 ser ni hur en högtalare täcker i ft . 1 feet = 30,48 cm

Ultrason X är världens första ultraljud repeller speciellt utformad för året runt användning i utomhus och semi-slutna områden. Enheten fungerar genom att skapa ljudvågor som ligger över gränsen för de flesta människors hörsel, som effektivt blir av med fåglar samtidigt som man behåller en bekväm miljö för människor. Denna elektroniska fågelåtergivare är idealisk för bensinstationer, parkeringsplatser, lager, uteplatser och mycket mer!


Med ett intervall på upp till 3 600 kvadratmeter kommer ljudet från Ultrason X att irritera och larma fåglar, gnagare, vilt och andra skadedjur utan fällor eller kemikalier. Fyra kraftfulla högtalare avger en frekvens som är tyst hos de flesta människor, men kommer att få olägenheter att lämna och hålla dem borta!

Ultrason X är fullt programmerbar och väderbeständig. Den bekväma och flexibla täckningen gör den perfekt för små bostadsområden som balkonger eller uteplatser och stora kommersiella utrymmen som parkeringsplatser eller butiker.

Ordinarie pris 17500 kr

  • Underhållsfri
  • 30 meter högtalarkabel per högtalare
  • Fyra högtalare för målinriktat ljud
  • Styrenheten kan monteras var som helst
  • Väderbeständig låda och högtalare