Missa inte våra paketerbjudande.
0

Drake, fågelskrämma med drake

Fågelskrämmor med drakfunktion. Rovfågel siluett som flyger och liknar rovfågel. Perfekt fågelskydd är det med en drake som fågelskrämma. Denna fågelskrämma med spöfunktion står då fast i marken med ett markspett som man sen sätter spöet i så det kan rotera fritt. Längst upp sätter man linan som går ut till draken som då fungerar som fågelskrämma. Men vi har givetvis allt inom fågelskydd.

Kundsupport 042-213800

Tog hem för 11 år sen till min odling i Farhult olika sorters av fågelskrämmor men inget verkade fungera och blåbärsskörden blev tagen av fåglarna. Sen fick jag kontakt med en specialist på fågelskydd i England och jag valde att satsa på deras produkter. Det gav resultat direkt och fåglarna flög bort från min odling och jag fick behålla mina amerikanska blåbär. Sen efter detta så har jag fortsatt att testa ut den ena produkten efter den andra och har numera ett sortiment på över 350 artiklar mot fåglar och skadedjur. Fågelskrämma med drake är fortfarande en av de bästa sätten att skrämma bort fåglar på. Har endast det bästa i mitt lager och ruckar aldrig på kvalitén. Även tagit fram ett spö som tillverkas i Sverige av svenskt aluminium material som man lugnt kan säga håller för allt. 

Vi har allt mot fågelproblem. Vad brukar man börja med om man har fågelproblem ? Det vanligaste är att man testar en fågelskrämma med drake som jag var en av de första att testa i Sverige på min Amerikanska blåbärsodling i Farhult. De fungerar bra som fågelskrämma men kräver lite underhåll med att man får byta ut draken ibland om den trasslar sig. Ett annat sätt är att lägga ut plastorm så blir fåglarna stressade.

Varför köpa på fågelskrämma.se ?

Vi har fågelskydd till lågt pris med hög kvalité. Populärt nu som kommer mer och mer i Sverige att man lär sig att sätta upp fågelpiggar. Många kallar det fågelspik och fungerar så inte fåglarna landar på då ens skorsten, gaveln osv. Skadar sig fågeln då frågar många ? Nej fåglar är smarta djur och väljer att landa på ett annat ställe. Ett annat sätt att förhindra fåglar från att land på tex ett tak är att sätta upp daddi long legs. Det är spröt som fungerar som en fågelskrämma. Den finns i 1,25 bred eller 2,5 meter bred. Enkelt kan man förklara att det är små tentakler som går åt olika håll och gungar som gör att fåglarna blir rädda.