Missa inte våra paketerbjudande.
0

Fågelskrämmor

Fågelskrämmor är det vi är bäst på. Här hittar du en stor mängd utprovade och riktigt bra fågelskrämmor till lågt pris med hög kvalité. 

Effektiv rovfågelsdrake

Vi erbjuder fågelskrämmor med en rovfågelsdrake och spöfunktion i hög kvalité från England i höjderna 5 till 9 meter. Varför olika höjder? Jo, p.g.a. man vill få fri vind så draken kan fånga vinden så att det ser ut som att den flyger på ett så trovärdigt sätt som möjligt. Ska du sätta upp fågelskrämman på spö på en inte särskilt blåsig plats rekommenderar vi 5-7 metersfågelskrämmorna, då de är mer vindkänsliga.

Vi tillhandahåller även ett egenframtaget spö i aluminium som vi tillverkar i Sverige, som är en av våra storsäljare. Spöet håller för det mesta vädermässigt, samt är ledat vilket gör att det inte trasslar ihop sig särskilt lätt. Dessa svensktillverkade spön finns också i olika höjder: 3, 8 eller 5 meter höga.


Plastormar och gummiormar mot fåglar

Plastormar och gummiormar fungerar avskräckande på ett väldigt naturligt sätt mot fåglar. Enbart med hjälp av ormens form kan vi se till att fåglar inte vill närma sig. Plastormar fungerar särskilt bra i t.ex. jordgubbslandet, i odlingspallarna eller på olika ställen i trädgården. Ett tips är dock att se till att alla i hushållet är medveten om att det ligger plastormar utspridda på tomten, så att ingen blir förskräckt när de väl upptäcks.


Fågelskrämmor med ljud

Behöver du kunna hålla fåglar borta från byggnader, områden, fält och dylikt kan en fågelskrämma med högre ljud vara den perfekta lösningen. Denna typ av skrämmor är det bästa sättet att skrämma bort nyfikna flygfän på, men även bra att komplettera med en fågelskrämma på spö. På Fågelskrämma.se säljer vi endast proffsprodukter, såsom ljudskrämmor från Bird-X med en respektive fyra högtalare. På varianten med fyra högtalare kan du själv byta ut chippet i skrämman så att det riktar sig mot vissa fåglar specifikt. Vi säljer även en form av gaskanon, med eller utan stativ. Den fungerar så att den avfyrar skott under slumpmässiga tidsintervall, vilket är ett beprövat och välfungerande sätt för att hålla både fåglar och andra vilda djur borta.


Skrämma fåglar med ultraljud

Det finns även fågelskrämma med ultraljud. Skillnaden mellan dessa och fågelskrämmor som använder vanligt ljud för att hålla fåglarna borta är att vi människor inte kan höra ultraljudet – men det kan fåglarna. Våra proffskrämmor med högre ljud är dock de allra mest effektiva, men kompletterade med en ultraljudsfågelskrämma har du även ett proaktivt skydd som gör skrämseltekniken mer komplett.


Tips för att skrämma bort fåglar

På Fågelskrämma.se har vi lång erfarenhet och stor specialistkunskap inom hur man håller fåglar borta. Ett av våra bästa tips för att hålla fåglar borta är att också är att sätta upp fågelspik eller fågelpiggar som ett komplement på högre punkter såsom höga avsatser, lyktstolpar, skorstenar, gavlar o.s.v. Då gör det att fåglar inte ens vill landa på din byggnad. Har du fler frågor om hur du på bästa sätt ska hålla fåglar borta? Varmt välkommen att kontakta oss.