Musskrämmorna snart slut, passa på nu
0

Fågelskrämmor


Fågelskrämma till lågt pris med hög kvalité. Kundsupport 042-213800.  Vi har allt inom fågelskydd.

Fågelskrämmor med drake med spö-funktion i hög kvalité från England i höjderna 5 till 9 meter. Varför olika höjder ? Jo pga man vill få fri vind så draken kan flyga fint. Sen har vi ett eget patenterat spö i aluminium som vi tillverkar i Sverige också som är storsäljaren. 

Vi kan allt om att få bort fåglar och skadedjur. 8 års erfarenhet. Allt från bekämpning på odling, fastigheter osv osv. Vi gör även installationer rikstäckande med fågelpiggar, fågelnät, fågelband, skadedjursprodukter osv. Vill ni ha fågelskrämma med hög kvalité, ja då har ni kommit rätt. Vi var en av de första som sålde fågelskrämma med drake i Sverige och tar fortfarande in våra fågelskrämmor från England.


Fågelskrämmorna finns i olika utföranden. Fågelskrämman med ljud är bra komplement för att skrämma bort fåglar från byggnader, områden, fält osv. Finns även med ultraljud som inte vi hör ljudet som stressar ut de från byggnader. Lagerlokaler med fågelproblem är även mitt specialområde.

Sen finns då fågelskrämma med spö funktion från 5 meter till 9 meter långa spö ( teleskop-spö ) som man sätter en drake på med lina. Varför olika höjd på fågelskrämmorna ?? Allt beroende på om man får fria vindar eller inte. 5-7 meters fågelskrämmor är de som säljer mest pga de som är högre är vindkänsligare.

Sen har jag även nu tagit fram ett spö i aluminium av högsta kvalité som är svensk tillverkat där spöet håller för allt PLUS toppen är ledad så den trasslar inte så lätt. Finns i 3,8 , 5 eller 6,25 höga. Jag har patent på denna produkt så tänk inte ens tanken på att kopiera originalet. 

Har även special-fäste för att tex sätta på en brygga eller ett platt tak som även det tillverkas i högsta kvalité i Sverige.

Ett tips också är att sätta upp fågelspik / fågelpiggar som ett komplement på högre avsatser, lyktstolpar, gavlar osv så stressar de fåglarna från att inte kunna landa. Har ni frågor på något så kontakta gärna oss. 100 % service och lång erfarenhet av fågelskydd. Vi kan nog utan att skryta säga att vi är bäst på fågelskrämma.

.