Missa inte våra paketerbjudande.
0

Fågelskrämma med blandade drakar 3 st kompletta 4 m. Fraktfritt.

1 890 kr

Fågelskrämmor med drake 3 st kompletta 4 m. 

Teleskop-spö i hög kvalitet från England!

Skickar oftast dessa fågelskrämmorna inom 1-2 dagar som beställningen är lagd!

Lätt att använda och är effektiv och skrämmer fåglarna på ett humant sätt. OBS! Tillverkar och säljer även ett spö i aluminium, svensk tillverkat!


Mängdrabatt på dessa fågelskrämmorna.

PAKETET INNEHÅLLER:

  • 3 st Teleskop-spö i hög kvalitet från England på 4 meter
  • 3 Lina och drake (Valfri drake) meddela vid beställning.
  • Jordspett som måste användas för att spöet måste rotera fritt i spettet. Finns youtube även om det.


Varför olika höjd på fågelskrämmorna ? Jo för att få så fria vindar som möjligt så att fågelskrämman får göra sitt jobb. För vissa räcker en 4 meters fågelskrämma men vissa måste ha så höga som 9 meter. Men nackdelen med höga fågelskrämmor att de blir lite mer vindkänsliga. 4 till 7 meters är den vanliga höjden men har man då problem med att få fri vind som t.ex inne på en gård eller bakom ett hus så är 8 och 9 meters kanon. 

Produkten skall helst tas ner vid vindar över 8-12  m/s. Brukar givetvis hålla för mer.  OBS För några hundra lappar till så kan ni kolla in våra egentillverkade aluminium spö som håller för allt. Finns egen kategori för dem

10000-tals nöjda kunder. Har det bredaste och djupaste sortimentet av fågelskrämmor. Även nu allt inom skadedjursprodukter.

Hemma i lager. Bra Kvalite .


OBS. Inget öppet köp. Produkten räknas som förbrukningsvara. Reservdel finns till att köpa. Referenser är många hotell, kommuner, bilfirmor, fastighetsägare, odlare osv.


OBS ALLA BILDER PÅ SIDAN ÄR 
upprättskyddade Och får under inga omständigheter kopieras. Anmäls omgående om det skulle påkommas. All montering av produkterna är på eget ansvar och på egen risk.