Missa inte våra paketerbjudande.
0

Hundbekämpning

Hundskrämmor för att hålla hundar borta

En hundskrämma med högfrekvent ljud är ett väldigt bra hjälpmedel för dig som behöver hålla hundar borta från tomten, gården eller andra områden där de kan störa. En hund kan vara till stort besvär för många fastighetsägare p.g.a. att de t.ex. urinerar på fastigheten, skapar andra skador på området eller skrämmer andra djur och människor. Med en högfrekvent ljudskrämma gör så att hunden väljer att inte närma sig området du placerar ut den vid och utgör på så vis ett harmlöst sätt att bli av med ovälkomna hundar.

Hur fungerar högfrekvent ljud mot hundar?

Hundskrämman använder ultraljudsvågor för att driva bort hundar, då helt utan att skada dem. Ljudet skrämmer hundar på så vis att det främst är störande för dem, och hundarna undviker det då undviker genom att inte närma sig det. Hundar har nämligen en utmärkt hörsel och kan höra ljud som människor inte kan höra. Just detta ultraljud är inte faktiskt hörbart eller störande för människor, så du kan placera det i princip var du vill på din tomt.


Praktiska produkter med ljud som skrämmer hundar

På Fågelskrämma.se är vi experter på all slags djurbekämpning. Därför har vi ett utvalt utbud av hundskrämmor som använder ultraljud för att se till att hundarna automatiskt inte vill närma sig din tomt. Bland annat har vi underhållsfria produkter som tål väder och vind samt även de som är batteridrivna. Dessutom är flera av våra produkter mångsidiga och kan då användas för att även skrämma bort skadedjur såsom råttor och möss, men även vilt såsom rådjur. Hör gärna av dig till oss om du vill ha hjälp med att ta reda på vilken produkt som skulle passa dina behov bäst.


Andra tips för att hålla hundar borta från tomten

Det finns några saker du kan göra för att hålla hundar borta från din egendom. Om du har ett staket ska du se till att det är i gott skick och att det inte finns några luckor eller hål som en hund skulle kunna klämma sig igenom. Om du inte har något staket bör du överväga att installera ett. Ett av de mest effektiva sätten är dock att använda auditiva avskräckningsmedel som en av våra många kvalitativa ultraljudssändare, som helt enkelt gör att hunden instinktivt inte vill närma sig din tomt.