Missa inte våra paketerbjudande.
0

Batteridriven Allskrämma inkl. DC-Adapter

890 kr

BETALA GÄRNA MED SWISH, men har givetvis även andra betalningsmöjligheter

Batteridriven Allskrämma ink. DC-Adapter. 3 inställningslägen mus/råtta eller hund/katt/ eller älg/rådjur.
Högfrekvent ljud som stressar bort djur. Allskrämma ink. DC-Adapter. 3 olika inställningar beroende på djur. Hundskrämma, Mus-Råttskrämma, Kattskrämma, Djurskrämma, Rådjursskrämma osv.

Har 3 olika lägen, ett för mindre djur och ett för mellan och ett för stora Djur. Sen har den intervaller eller reaktion med sensor på den.

Väggfäste ingår och markfäste. Vatten och fuktskyddad för utomhusbruk.

I detta packet så ingår dc-adaptern med 5 meter lång sladd. Man kan givetvis använda batteri men batteritiden är mellan någon vecka upp till halv år har jag hört från olika kunder.

Från produkten så strålar det ut i från en 15 meters radie och sen utåt. Hört av många nöjda kunder att det går ut ca 40-50 meter ut från produkten. T.ex en kund som hade problem med att grannens hund kissa ner hans bil men efter installation med produkten så rygga hunden till och gick en omväg runt området. Även många nöjda kunder som hört av sig med katter som förstört deras trädgård men numera är helt kattfritt. 


OBS. Skrämmer även djur som t.ex. räv, hund, katt, råtta, möss osv.


SÖKORD:

Fågelskrämma högfrekvent ljud, insektsskrämma, mus-skrämma, mus skrämma, rått-skrämma, rått skrämma, Skadedjursskrämma , musfälla , råttfälla , Hundskrämma


Äntligen fick jag kontrakt med Europas största på skadedjur och de levererar endast testade och välbeprövade produkter. Denna produktserie är en testvinnare  

OBS. INGET ÖPPET KÖP PÅ PRODUKTEN.

  • obs endast engelsk bruksanvisning men hjälper er gärna på telefon. Mkt enkel