Missa inte våra paketerbjudande.
0

Fågelpiggar 5 meter. v-type

690 kr

Fågelpiggar till alla. Detta är ett galet bra pris för en kanonprodukt. Vad är då fågelpiggar ??? Jo man sätter upp det på ställen så att inte fåglar kan landa, tex på lyktstolpar, skorstenar osv. Ni känner säkert igen de från om ni tittar upp någon stans på tex tågstationer osv. 

Får många samtal om denna produkt och vissa frågar då om de skadar fåglarna men det gör de inte för fåglar är så pass smarta så de försöker inte ens landa på dem.
 

V-typ fågelpiggar är den mest populära modellen. Produkten har en form av ett segment som består av spikar i 3 rader (diameter 1,3 mm och längd 11 cm) av rostfritt stål av hög kvalitet, fäst på en genomskinlig polykarbonatremsa. Spikarna är resistenta mot mycket aggressiva atmosfäriska förhållanden och UV-strålar.


Segmenten är 50 cm långa, vilket gör att de kan användas i olika längder, plan och former. Högkvalitativ produkt gör klimatförhållanden som höga och låga temperaturer, regn eller snö påverkar inte skyddets effektivitet, prestanda och hållbarhet.


Perfekt på bl.a hörn, fönsterluckor, takrännor, takläggare, luftkonditioneringsapparater, tak, träbjälkar osv

Mot 

Fåglar: duvor, kajor, fiskmåsar osv ( större fåglar )

Ursprungsland: Tillverkas inom EU

Spikdiameter:1,3 mm
Spikes längd:11 cm
Antal spikar:120 st / 1 m
Skyddad bredd:10-15 cm
Segmentlängd:50 cm
Bredd på basen 28 mm

28 mm