Missa inte våra paketerbjudande.
0

Fågelskrämma 4 meter med 1 drake . Fraktfritt.590 kr

Fågelskrämma med drake, lina, markspett och ett 4 meter spö. 

Teleskop-spö i hög kvalitet från England!   


PAKETET INNEHÅLLER:

  • 4 m Teleskop-spö i hög kvalitet från England
  • Lina och drake (Valfri drake) 
  • Jordspett som måste användas för att spöet måste rotera fritt i spettet. Finns youtube även om det.
  • Obs är inte exakt 4 meter utan kan vara lite kortare pga olika produktionslinjer.


Denna fågelskrämma är perfekt mot kajor, koltrast, svalor, gäss, kråkor, duvor, fiskmåsar,  ankor, svartfågel, änder, kanadagäss,  m.m. Användningsområden: odlingar , golfbanor, parkeringshus, fastigheter, hangarer, lador, uteserveringar, tak, åkrar, altaner, småbåtshamnar, trädgårdar m.m. Fungerar även  mot vilt som blir nervösa av denna produkt. Denna fågelskrämma måste ha lite vind men skrämmer ibland lika bra när den hänger ner på spöet.


Varför olika höjd på fågelskrämmorna ? Jo för att få så fria vindar som möjligt. För vissa räcker en 4 meters men vissa måste ha så höga som 10 meter. Men nackdelen med höga fågelskrämmor att de blir lite mer vindkänsliga. 4 till 7 meters är den vanliga höjden men har man då problem med att få fri vind som t.ex inne på en gård eller bakom ett hus så är 8 och 9 meters kanon. 

Produkten skall helst tas ner vid vindar över 8-12  m/s. Brukar givetvis hålla för mer.  OBS För några hundra lappar till så kan ni kolla in våra egentillverkade aluminium spö som håller för allt. Finns egen kategori för dem 

10000-tals nöjda kunder. Har det bredaste och djupaste sortimentet av fågelskrämmor. Även nu allt inom skadedjursprodukter.

Hemma i lager. Bra Kvalite .

Produkten räknas som förbrukningsvara. Reservdel finns till att köpa.

Referenser är många hotell, kommuner, bilfirmor, fastighetsägare, odlare osv.


OBS ALLA BILDER PÅ SIDAN ÄR 
upprättskyddade Och får under inga omständigheter kopieras. Anmäls omgående om det skulle påkommas. All montering av produkterna är på eget ansvar och på egen risk.

ART NR : 1034

Film om Fågelskrämmor finns här under. För att komma tillbaka till sidan tryck tillbaka på filmen 


https://www.youtube.com/watch?v=w9lMAOtNgAo