Missa inte våra paketerbjudande.
0

Fågelskrämma Komplett 2 pack 5 m med 4 drakar. Fraktfritt

1 790 kr

2 pack 5 m Fågelskrämma Komplett med totalt 4 drakar. Alltså 2 extra reservdrakar.

Drake kan variera i modell men skriv annars önskad drake i kassan.

Teleskop-spö i hög kvalitet från England!

Skickar samma dag som beställningen är lagd!

Lätt att använda och är effektiv och skrämmer fåglarna på ett humant sätt. OBS! Tillverkar och säljer även ett spö i aluminium, svensk tillverkat!


Mängdrabatt 

PAKETET INNEHÅLLER:

  • 2 st 5 m Teleskop-spö i hög kvalitet från England
  • 4 st drakar (Valfri drake) meddela vid beställning med 2 st linor.
  • 2 st Jordspett
  • Jordspett som måste användas för att spöet måste rotera fritt i spettet. Finns youtube även om det.


Perfekt mot  Kajor, koltrast, svalor, gäss, kråkor, duvor, fiskmåsar,  ankor, svartfågel, änder, kanadagäss,  m.m.Användningsområden: odlingar , golfbanor, parkeringshus, fastigheter, hangarer, lador, uteserveringar, tak, åkrar, altaner, småbåtshamnar, trädgårdar m.m. Fungerar även  mot vilt som blir nervösa av denna produkt.

måste ha lite vind men skrämmer lika bra i "slagt" tillstånd.


Varför olika höjd på fågelskrämmorna ? Jo för att få så fria vindar som möjligt. För vissa räcker en 5 meters men vissa måste ha så höga som 10 meter. Men nackdelen med höga fågelskrämmor att de blir lite mer vindkänsliga. 5 till 7 meters är den vanliga höjden men har man då problem med att få fri vind som t.ex inne på en gård eller bakom ett hus så är 8 och 9 meters kanon. 

Produkten skall helst tas ner vid vindar över 8-12  m/s. Brukar givetvis hålla för mer.  OBS För några hundra lappar till så kan ni kolla in våra egentillverkade aluminium spö som håller för allt. Finns egen kategori för dem