Missa inte våra paketerbjudande.
0

Fågelpiggar 1 meter V-typ. Ord pris 219 kr meter

169 kr

Fågelpiggar 1 meter V-typ är den populäraste modellen av fågelpiggar. Bra pris på dessa fågelpiggar och täcker brett område.

1 meter V-typ fågelpiggar inkl moms. Obs skall ni beställa mer så finns fördelaktiga paketerbjudanden på dessa fågelpiggar.

OBS DÄR FINNS ÄVEN 5 METERS PAKET SOM BLIR BILLIGARE OM NI VILL HA MERA

Ordinarie pris 219 kr / metern

Kommer då i 2 st bitar på vardera 50 cm som i sin tur går att klippa ner till mindre delar.

1-2 dagars leverans på dessa fågelspik
 

Fågelpiggar till alla. Detta är ett galet bra pris för dessa fågelpiggar. Vad är då fågelpiggar ?

 Jo man sätter upp det på ställen så att inte fåglar kan landa, tex på lyktstolpar, skyltar, skorsten osv. Ni känner säkert igen de från om ni tittar upp någon stans på tex tågstationer osv.

Får många samtal om fågelpiggar och vissa frågar då om de skadar fåglarna men det gör de inte för fåglar är så pass smarta så de försöker inte ens landa på dem.


V-typ fågelpiggar är den mest populära modellen. Produkten har en form av ett segment som består av spikar i 3 rader (diameter 1,3 mm och längd 11 cm) av rostfritt stål av hög kvalitet, fäst på en genomskinlig polykarbonatremsa. Spikarna är resistenta mot mycket aggressiva atmosfäriska förhållanden och UV-strålar.


Segmenten är 50 cm långa, vilket gör att de kan användas i olika längder, plan och former. Högkvalitativ produkt gör klimatförhållanden som höga och låga temperaturer, regn eller snö påverkar inte skyddets effektivitet, prestanda och hållbarhet.


Perfekt på bl.a hörn, fönsterluckor, takrännor, takläggare, luftkonditioneringsapparater, tak, träbjälkar osv


Mot Fåglar: duvor, kajor, fiskmåsar osv ( större fåglar )

Ursprungsland: Tillverkas inom EU

Spikdiameter:1,3 mm
Spikes längd:11 cm
Antal spikar:60 st / 1 m
Skyddad bredd:10-15 cm
Segmentlängd:50 cm