Missa inte våra paketerbjudande.
0

Musskrämma 93 + Mussfälla 2 pack sure-set. 299 kr.

299 kr

Musfälla 2 pack lätt att använda + 1 st musskrämma 93 kvm för 299 kr. Nu till specialpris!

Används främst som komplement till de större musskrämmorna med dubbla funktioner

BETALA GÄRNA MED SWISH, men har givetvis även andra betalningsmöjligheter.

Högfrekvent Musskrämma / råttskrämma. Art nr. ps12001, (ordinariepris 550:-)

Vid beställningar på vardagar före kl 12.00 så går varorna alltid iväg samma dag! Familjeföretag = superservice och bra priser

Musskrämman går ut med ett högfrekvent ljud i ETT rum (max 90 m2). Denna produkt går INTE genom väggar eller andra fasta föremål MEN modellerna som är på 230 och 370 kvm går även med en störning i ert elnät plus störning med högfrekvent ljud upp till 90 kvm. Denna på 90 kvm går endast högfrekvent.

Högfrekvent ljud stör gnagarnas normala beteendemönster och gör det till slut olidligt för dem att stanna i det rum där enheten är placerad. Ultraljudsvågorna orsakar alltså hörsel-stress för framför allt möss, råttor. Ibland störs även insekter, (men på de större modellerna finns aven en speciell inställning mot insekter och småkryp).  

OBS! Denna är ett bra komplement till de två större modellerna 230 kvm eller 370 kvm (som  ÄVEN verkar inuti väggarna och stressar ut skadedjuren genom att de avger ett elektromagnetiskt fält via elen, vilket också skyddar ledningarna från att bli söndergnagda)

Musavvisaren placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas, alternativt studsa mot hårda ytor. 

Produkten använder sig av ett ljud som normalt inte uppfattas av det mänskliga örat

Husdjur uppfattar oftast inte ljudet, ( jo om ni har marsvin, hamster eller annan gnagare som husdjur och OM de befinner sig i samma rum som musstöraren). 

Installation rakt i vägguttaget (önskar ni i stället batteridriven så se vår "Allskrämma" som också har enbart högfrekvent ljud)

OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!


Har kontrakt med en av Europas största leverantörer på skadedjur, som levererar endast testade och välbeprövade produkter i mer än 70 länder i världen. Givetvis CE-märkta. 

Musfälla 2 pack lätt använda, ett bra komplement till en musstörare, musskrämma. Ord pris 79 kr

En klick-uppsättning och frigöringsmekanism enkel

Mycket lätt att använda

Mått (mm): 149 (H) x 122 (B) x 64 (D)

Innehåller 2 fällor

Ingen beröring av beröring - lätt att släppa, rengöra och använda igen