8 års erfarenhet. Alla fågelskrämmor i lager. Skickar inom 1-2 dagar.
0

Musskrämma, råttskrämma 3 st 230 kvm. Mängdrabatt

990 kr

Musskrämma, råttskrämma 3 st 230 kvm.

Skadedjursbekämpning med skadedjursprodukter.

BETALA GÄRNA MED SWISH, men har givetvis även andra betalningsmöjligheter.

FRAKTFRITT

Råttskrämma / musskrämma / insektsskrämma 3 pack, 230 kvm x3. art:3FSPSIR-SHE 

Direktleverans. Skickas samma dag. 

Ordinarie pris 2550 kr

OBS 3 PACK

Högfrekvent skadedjursprodukt som har 2 olika funktioner. 1 sänder ut ett magnetfält i väggarna upp till 230 kvm så de stressas ut därifrån och 2 ett ultra högt ljud som får skadedjuren att fly ert hem upp till 90 kvm. 

Husdjur uppfattar inte ljudet. ( jo om ni har marsvin, hamster eller annan gnagare som husdjur vill säga )

OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!


Högfrekvent skadedjursprodukt som sänder ut ett magnetfält och ultrahögt ljud som får möss och råttor och även insekter till att fly ert hem. Upp till 230 kvm.

Har kontrakt med en av Europas största på skadedjur och de levererar endast testade och välbeprövade produkter. Denna produkt säljs i över 80 länder i världen. Givetvis CE-märkta ( finns vissa på marknaden som inte är det ). Testat själv ut den i en testgrupp över en vinter innan jag började sälja den för några år sedan med bara positiva resultat. Får även mail varje dag att privat / företag är supernöjda med produkterna. 

Husdjur uppfattar inte ljudet

Med hjälp av växlande ultraljudsvågor vänjer sig inte djuren och kan inte stanna.

  • Täckyta: cirka 230 m²
  • Drivs av 220v – plugga helt enkelt in den i ett vägguttag - fungerar konstant
  • Säker och effektiv - inga kemikalier eller fällor
  • Påverkar inte människor, katter, hundar, fiskar eller fåglar

Denna avvisare har två funktioner:

  1. Ultraljudsvågor, som orsakar hörsel stress för skadedjur i det rum där enheten är placerad. Ultraljud tränger inte in i väggarna eller solida saker t.ex. fåtöljer, gardiner m.m. Avvisaren ska placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas ut. 

    Växlande ultraljudsvågor orsakar hörselstress för möss, råttor, som stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna kvar i samma rum som avvisaren är placerad.

  2.  Elektromagnetisk inställningar för att fördriva skadedjur från sina bon i vägg och tak utrymmen. 

    Den elektromagnetiska funktionen använder de belastade elektriska kablarna i byggnaden för att transportera och sända signaler, inne i väggar och i tak-utrymmen. Signalerna uppfattas som obehagliga för gnagarna och bidrar till att bryta ner deras normala beteende mönster som därför bidrar till att dem inte stannar.

Ta bort råttfälla och musfälla.