Missa inte våra paketerbjudande.
0

Musskrämma, råttskrämma 3 st 230 kvm. Mängdrabatt

1 090 kr

Musskrämma, råttskrämma 3 st 230 kvm.

Skadedjursbekämpning med skadedjursprodukter.

BETALA GÄRNA MED SWISH, men har givetvis även andra betalningsmöjligheter.

FRAKTFRITT

Råttskrämma / musskrämma / insektsskrämma 3 pack, 230 kvm x3. art:3FSPSIR-SHE 

Direktleverans. Skickas samma dag. 

Ordinarie pris 2550 kr

OBS 3 PACK

Högfrekvent skadedjursprodukt som har TVÅ olika funktioner. 1. Den sänder ut ett magnetfält i väggarna  så de stressas ut därifrån och 2. Den sänder ut ett ultra högt ljud som får skadedjuren att söka sig bort från ert hem.  

Husdjur uppfattar oftast inte ljudet, ( jo om ni har marsvin, hamster eller annan gnagare som husdjur). Märker ni att ert husdjur trots allt störs av det högfrekventa ljudet så kan man stänga av det!

OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!

Har kontrakt med en av Europas största leverantörer på skadedjur, som levererar endast testade och välbeprövade produkter i mer än 70 länder i världen. Givetvis CE-märkta. 

Testat själv ut den i en testgrupp över en vinter innan jag började sälja den för några år sedan med bara positiva resultat. Får även mail varje dag att privat / företag är supernöjda med produkterna. 


Med hjälp av växlande ultraljudsvågor vänjer sig inte djuren och kan inte stanna.

  • Täckyta: cirka 230 m²
  • Drivs av 220v – plugga helt enkelt in den i ett vägguttag - fungerar konstant
  • Säker och effektiv - inga kemikalier eller fällor
  • Påverkar inte människor, och normalt inte katter, hundar, fiskar eller fåglar

Denna avvisare har två funktioner:

  1. Ultraljudsvågor, som orsakar hörsel stress för skadedjur i det rum där enheten är placerad. Ultraljud tränger inte in i väggarna eller solida saker t.ex. fåtöljer, gardiner m.m. Avvisaren ska placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas ut. 

    Växlande ultraljudsvågor orsakar hörselstress för möss, råttor, som stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna kvar i samma rum som avvisaren är placerad.

  2.  Elektromagnetisk inställningar för att fördriva skadedjur från sina bon i vägg och tak utrymmen. 

    Den elektromagnetiska funktionen använder de belastade elektriska kablarna i byggnaden för att transportera och sända signaler, inne i väggar och i tak-utrymmen. Signalerna uppfattas som obehagliga för gnagarna och bidrar till att bryta ner deras normala beteende mönster som därför bidrar till att dem inte stannar.