Missa inte våra paketerbjudande.
0

5 pack Musskrämma 370 KVM. Mängdrabatt

1 990 kr

Musskrämma 5 st 370 KVM.

5 pack Högfrekvent råttsskrämma / musskrämma / insektsskrämma som varje täcker upp till 370 KVM.  Den perfekta musstöraren.

Ordinarie pris 4450 kr

FRAKTFRITT

Skadedjursbekämpning med skadedjursprodukter.

BETALA GÄRNA MED SWISH, men det finns givetvis även andra betalningsmöjligheter.

Växlande ultraljudsvågor gör att mössen/råttorna inte vänjer sig, utan stressas ut och vill inte stanna kvar i huset.

 • Täckyta: cirka 370 m² 
 • Drivs av 220v – plugga helt enkelt in den i ett vägguttag - fungerar konstant ( drar endast 4-5 watt )
 • Säker och effektiv - inga kemikalier eller fällor
 • Påverkar inte människor, katter, hundar, fiskar eller fåglar
 • Husdjur uppfattar oftast inte ljudet, ( jo om ni har marsvin, hamster eller annan gnagare som husdjur). Märker ni att ert husdjur trots allt störs av det högfrekventa ljudet så kan man stänga av det!

Dessa musavvisare är en högfrekvent skadedjursprodukt och har TVÅ funktioner (även möjlighet att ändra frekvens manuellt):

 1. Ultraljudsvågor, som orsakar hörselstress för skadedjur i det rum (max 90 m2) där enheten är placerad. Ultraljudet tränger inte in i väggarna eller solida saker t.ex. fåtöljer, gardiner m.m. Avvisaren ska placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas ut. 

  Växlande ultraljudsvågor orsakar hörselstress för möss och råttor, som stör deras normala beteendemönster och gör det olidligt för dem att stanna kvar i samma rum som musavvisaren är placerad.

 2.  Elektromagnetisk inställningar för att fördriva skadedjur från sina bon i väggar och takutrymmen (täcker upp till 370 m2)

  Den elektromagnetiska funktionen använder de belastade elektriska kablarna i byggnaden för att transportera och sända signaler, inne i väggar och i takutrymmen. Signalerna uppfattas som obehagliga för gnagarna och bidrar till att bryta ner deras normala beteendemönster, vilket gör att de inte stannar.


Nu kan ni ta bort era mus- och rått fällor från huset och plugga in en musskrämma/råttskrämma i stället! Fällorna däremot kan vara bra att sätta utanför huset i t.ex. förråd m m så man förhindrar skadedjuren att först ta sig in för att sedan stressas ut...

Våra produkter är mycket prisvärda och håller även mycket hög kvalité. Hos oss finner ni det mesta mot skadedjursbekämpning t.ex. råttskrämmor, råttfällor, musskrämmor, musfällor, insektsskämmor, fågelnät, fågelskrämmor, fågelpiggar, fågelband, ljudskrämmor, mullvadsfällor m m

Vi har kontrakt med en av Europas ledande leverantörer som tillverkar produkter mot skadedjursbekämpning. De levererar endast testade och välbeprövade skadedjursprodukter, som givetvis är CE-märkta (finns vissa skadedjurs-produkter på marknaden som inte är det). Deras musskrämmare är mycket populära och säljs i över 80 länder. Vi har dessutom låtit en testgrupp prova mus- råttskrämmorna över vinterhalvåret med bara nöjda kunder. Dagligen får vi mail från privatpersoner och företag som är supernöjda med våra skadedjursprodukter.


Någon av recensionerna från kunder:


Hej! 
Du får gärna kopiera detta till din hemsida:“ Jag beställde en musskrämmare i december, och ringde även och pratade med dig, då jag tidigare provat det mesta som finns hos ***********, så jag hade ingen större förhoppning om att mina möss/råttor/ev ekorrar, skulle försvinna.Det tog 1-2 veckor, och sedan dess har jag inte haft något besök, så numera har jag inga små "fötter" som springer i kattvindarna på övervåningen.”

Ha det toppen! 

Hälsningar Gunilla

Hej. Staffan här som ringde till dig angående produkten. Har nu haft den i min friggebod i någon vecka och kan lugnt säga att nu börjar resultatet komma. De första dagarna såg vi lite spår av dem men nu efter någon vecka som du sa så har de stressats ut för där är inte en musskit så långt ögat kan nå och inga söndriga kablar mer :) Stort tack. Rekommenderas starkt!


OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!