Missa inte våra paketerbjudande.
0

Musskrämma 230 kvm + 1 st 93 kvm. Fraktfritt. Dagens Deal.

590 kr

Musstörare 230 kvm + 1 st 93 kvm.

Direktleverans. Skickas samma dag. Perfekt kombination för att skrämma bort skadedjuren.

Musskrämma 230 kvm + 1 st 93 kvm

Ordinarie pris 1400 kr

Den ena täcker ett rum upp till ca 90 kvm och den andra gör det samma men går även ut i väggarna upp till 230 kvm. 

Modell 1 går ut med ett högfrekvent ljud i rummet (kan inte stängas av). Ultraljudsvågor orsaka hörsel-stress för möss, råttor,  myror och mest krypande insekter, vilket stör deras normala beteendemönster och på sikt gör det olidligt för dem att stanna i det rum där enheten är placerad. Denna produkt går inte genom väggar eller andra fasta föremål MEN det gör den andra modellen som är på 230 kvm  som ni får i detta erbjudandet.

Modell nr 2 har TVÅ olika funktioner. 1 sänder ut ett magnetfält i väggarna upp till 230 kvm så de stressas ut därifrån och 2 ett ultra högt ljud (max 90 m2) som får skadedjuren att söka sig ut 

FRAKTFRITT

Skadedjursbekämpning med skadedjursprodukter.

BETALA GÄRNA MED SWISH, men det finns givetvis även andra betalningsmöjligheter.

Växlande ultraljudsvågor gör att mössen/råttorna inte vänjer sig, utan stressas ut och vill inte stanna kvar i huset.

  • Drivs av 220v – plugga helt enkelt in den i ett vägguttag - fungerar konstant ( drar endast 4-5 watt )
  • Säker och effektiv - inga kemikalier eller fällor
  • Påverkar inte människor, och normalt inte katter, hundar, fiskar eller fåglar
  • Husdjur uppfattar oftast inte ljudet, ( jo om ni har marsvin, hamster eller annan gnagare som husdjur och om de befinner sig i samma rum som enheten). Märker ni att ert husdjur trots allt störs av det högfrekventa ljudet så kan man stänga av det på den större produkten!

Nu kan ni ta bort era mus- och rått fällor från huset och plugga in en musskrämma/råttskrämma i stället! Fällorna däremot kan vara bra att sätta utanför huset i t.ex. förråd m m så man förhindrar skadedjuren att först ta sig in för att sedan stressas ut...

Våra produkter är mycket prisvärda och håller även mycket hög kvalité. Hos oss finner ni det mesta mot skadedjursbekämpning t.ex. råttskrämmor, råttfällor, musskrämmor, musfällor, insektsskämmor, fågelnät, fågelskrämmor, fågelpiggar, fågelband, ljudskrämmor, mullvadsfällor m m

 Har kontrakt med en av Europas största leverantörer på skadedjur, som levererar endast testade och välbeprövade produkter i mer än 70 länder i världen. Givetvis CE-märkta. 

 Vi har dessutom låtit en testgrupp prova mus- råttskrämmorna över vinterhalvåret med bara nöjda kunder. Dagligen får vi mail från privatpersoner och företag som är supernöjda med våra skadedjursprodukter.


Någon av recensionerna från kunder:


Hej! 
Du får gärna kopiera detta till din hemsida:“ Jag beställde en musskrämmare i december, och ringde även och pratade med dig, då jag tidigare provat det mesta som finns hos ***********, så jag hade ingen större förhoppning om att mina möss/råttor/ev ekorrar, skulle försvinna.Det tog 1-2 veckor, och sedan dess har jag inte haft något besök, så numera har jag inga små "fötter" som springer i kattvindarna på övervåningen.”

Ha det toppen! 

Hälsningar Gunilla

Hej. Staffan här som ringde till dig angående produkten. Har nu haft den i min friggebod i någon vecka och kan lugnt säga att nu börjar resultatet komma. De första dagarna såg vi lite spår av dem men nu efter någon vecka som du sa så har de stressats ut för där är inte en musskit så långt ögat kan nå och inga söndriga kablar mer :) Stort tack. Rekommenderas starkt!


OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!