Missa inte våra paketerbjudande.
0

Musstörare, råttskrämma 93 kvm 5 st. Fraktfritt

990 kr

Musstörare, råttskrämma 93 kvm 5 st. Används vanligen som komplement till de större musskrämmorna som har dubbla funktioner

FRAKTFRITT 

Nu med paketrabatt (Ordinarie pris 2750 kr) 

Skadedjursbekämpning med skadedjursprodukter.

BETALA GÄRNA MED SWISH, men det finns givetvis även andra betalningsmöjligheter.

Högfrekvent Musskrämma / Råttskrämma  Art nr: 3FSPSIR-ORE.

  • Täckyta: cirka 93 m² 
  • Drivs av 220v – plugga helt enkelt in den i ett vägguttag - fungerar konstant ( drar endast 4-5 watt )
  • Säker och effektiv - inga kemikalier eller fällor
  • Påverkar inte människor, och normalt inte katter, hundar, fiskar eller fåglar

Husdjur uppfattar oftast inte ljudet, ( jo om ni har marsvin, hamster eller annan gnagare som husdjur). 


Varje musskrämma går ut med ett högfrekvent ljud i ETT rum (max 90 m2). Denna produkt går INTE genom väggar eller andra fasta föremål MEN modellerna som är på 230 och 370 kvm går även med en störning i ert elnät plus störning med högfrekvent ljud upp till 90 kvm. Denna på 90 kvm går endast högfrekvent.

Högfrekvent ljud stör gnagarnas normala beteendemönster och gör det till slut olidligt för dem att stanna i det rum där enheten är placerad. Ultraljudsvågorna orsakar alltså hörsel-stress för framför allt möss, råttor. Ibland störs även insekter, (men på de större modellerna finns aven en speciell inställning mot insekter och småkryp).  

OBS! Denna är ett bra komplement till de två större modellerna 230 kvm eller 370 kvm (som  ÄVEN verkar inuti väggarna och stressar ut skadedjuren genom att de avger ett elektromagnetiskt fält via elen, vilket också skyddar ledningarna från att bli söndergnagda)

Musavvisaren placeras så att ultraljudet obehindrat kan spridas, alternativt studsa mot hårda ytor. 

Produkten använder sig av ett ljud som normalt inte uppfattas av det mänskliga örat och inte heller av husdjur (förutom gnagare som hamster marsvin etc).

Installation rakt i vägguttaget (önskar ni i stället batteridriven så se vår "Allskrämma" som också har enbart högfrekvent ljud)


Våra produkter är mycket prisvärda och håller även mycket hög kvalité. Hos oss finner ni det mesta mot skadedjursbekämpning t.ex. råttskrämmor, råttfällor, musskrämmor, musfällor, insektsskämmor, fågelnät, fågelskrämmor, fågelpiggar, fågelband, ljudskrämmor, mullvadsfällor m m

 Har kontrakt med en av Europas största leverantörer på skadedjur, som levererar endast testade och välbeprövade produkter i mer än 70 länder i världen. Givetvis CE-märkta. 

 Vi har dessutom låtit en testgrupp prova mus- råttskrämmorna över vinterhalvåret med bara nöjda kunder. Dagligen får vi mail från privatpersoner och företag som är supernöjda med våra skadedjursprodukter.


Någon av recensionerna från kunder:


Hej! 
Du får gärna kopiera detta till din hemsida:“ Jag beställde en musskrämmare i december, och ringde även och pratade med dig, då jag tidigare provat det mesta som finns hos ***********, så jag hade ingen större förhoppning om att mina möss/råttor/ev ekorrar, skulle försvinna.Det tog 1-2 veckor, och sedan dess har jag inte haft något besök, så numera har jag inga små "fötter" som springer i kattvindarna på övervåningen.”

Ha det toppen! 

Hälsningar Gunilla

Hej. Staffan här som ringde till dig angående produkten. Har nu haft den i min friggebod i någon vecka och kan lugnt säga att nu börjar resultatet komma. De första dagarna såg vi lite spår av dem men nu efter någon vecka som du sa så har de stressats ut för där är inte en musskit så långt ögat kan nå och inga söndriga kablar mer :) Stort tack. Rekommenderas starkt!

  • Ultrasonic waves target either rodents or insect pests
  • LED Light cleverly displays current setting
  • Targets rats, mice, spiders, cockroaches and ants
  • Harmless to pets, children and pregnant women
  • Also available with EU plug: PSIR-ORE

OBS! Personer med pacemaker rekommenderas att inte använda denna produkt, då det inte är helt klarlagt om det kan innebära risk för störningar!